Concepten Bos&Bos Catering

 • bos catering

  Het bedenken van nieuwe concepten is een continu proces binnen Bos&Bos Catering. Als vernieuwende cateraar is het belangrijk om iedereen binnen de organisatie te betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. In de laatste jaren zijn er op deze manier verschillende totaalconcepten door Bos&Bos Catering in de markt gezet. Naast eigen ideeën zijn er ook concepten die in goede samenwerking met partners tot stand komen; samenwerken is belangrijke tool, gebruik maken van elkaars kracht!

 • videomapping

  Videomapping

  Wanneer u een locatie hebt waarvan u denkt dat het niet mogelijk is daar een sfeervol diner te organiseren heeft Bos&Bos Catering de oplossing! Videomapping, een systeem waarmee u bijvoorbeeld een boerenschuur naar uw eigen wens kunt “aankleden”. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Bos&Bos Catering via telefoonnummer 050 5253326, wij maken graag een voorstel op maat voor u.

 • film

  Promotiefilmpjes van seizoensgebonden concepten

  Bos&Bos Catering plaatst regelmatig filmpjes op internet en verspreidt deze aan haar relaties. Seizoensgebonden evenementen zoals het aspergeseizoen, het wildseizoen, kerst, bouwvak zijn hier voorbeelden van. Hieronder kunt u een impressie krijgen van deze vorm van promotie.