Nieuws

 • dot groningen

  DOT Groningen in de race voor horecaprijs

 • gae

  Artikel over DOT Groningen in magazine Entree

 • gae

  DOT dé nieuwe ontmoetingsplaats in Groningen!

  DOT is dé nieuwe multifunctionele locatie, een relaxte gastrobar voor lunch, borrel en diner. Lees verder


 • genomineerd

  Bos&Bos Catering finalist voor Groninger Ondernemingsprijs 2016

  De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 heeft de namen bekendgemaakt van de drie finalisten. Lees verder

 • sterrebos

  Mendini Restaurant in top 10

  Het Mendini Restaurant in het Groninger Museum staat in de top 10 van 'De leukste museumcafés van Nederland'. Klik hier voor het hele artikel (PDF).

 • Erwin Meijer

  Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst Bos&Bos Catering

  Met ingang van 1 januari 2016 is Bos&Bos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Lees verder

 • sterrebos

  Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend

  Vanaf 12 oktober aanstaande is Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend! Klik hier voor de website van Paviljoen Sterrebos.

 • sterrebos

  Sterrenkok Sergio Herman verrast culinair Groningen

  Culinair Nederland is enthousiast over de documentaire 'Fucking Perfect' over sterrenkok Sergio Herman. Collega's van restaurants in Groningen kregen een vertoning in besloten kring. Klik hier voor het hele artikel uit het DvhN (PDF).

 • Erwin Meijer

  Fine-dining op 200 borden

  Onderscheid, daar draait het vaak om in het bedrijfsleven. Bos & Bos Catering in Groningen zoekt dat onderscheid in de aanstelling van een ‘creative chef’. Klik hier voor het hele artikel uit het DvhN (PDF).

 • misset top20 renske bos

  Bos & Bos Catering genomineerd

  Bos&Bos Catering is genomineerd door de Misset Catering voor Beste party- en eventcateringbedrijf!

 • sterrebos

  Nieuw horecabedrijf: Paviljoen Sterrebos

  Bos&Bos Catering opent op 15 mei een schitterend nieuw multifunctioneel horecabedrijf in Groningen: Paviljoen Sterrebos. Lees verder

 • infoversum

  Nieuwe locatie in portefeuille: Infoversum Groningen

  Met ingang van juni 2014 is Bos&Bos Catering de exclusieve horeca exploitant van het Infoversum. Met deze unieke nog te openen locatie voegt Bos&Bos Catering wederom weer een schitterende exploitatie toe aan haar portefeuille. Lees verder

 • forumimages

  Horeca-exploitatie ForumImages Groningen nieuwe aanwinst Bos&Bos Catering

  Met ingang van 5 september 2013 is Bos&Bos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van de Groninger Forumlocatie ForumImages aan het Hereplein te Groningen. Behalve de dagelijkse exploitatie van het restaurant en het café ondersteunt Bos&Bos met hun cateringfaciliteiten de verhuur, commerciële bijeenkomsten en bijzondere programmering in ForumImages. Lees verder

 • bos en bos catering 10 jaar

  Tien jarig jubileum gevierd….

  Op 23 mei jl. bestond Bos&Bos Catering 10 jaar!
  Deze dag werd met een verrassingsontbijt voor Renske en John Bos ingeluid. Alle medewerkers waren al vroeg in de weer om deze verrassing tot een goed einde te brengen. We mogen concluderen dat dit uitstekend is gelukt. Op naar de volgende 10 jaar!

 • drents museum

  Cultuur Drents Museum scoort beter dan Rijks Museum

  Het Drents Museum scoort zeer goed in een onderzoek onder historische musea in Nederland. Nipt minder dan het dan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, maar aanzienlijk beter dan het Rijksmuseum in de hoofdstad. Klik hier voor het artikel in het Dagblad van het Noorden.

 • misset top20 renske bos

  Top 20 invloedrijke personen in de catering

  Voor de derde maal publiceert Misset Catering de Top 20 van belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse catering. Klik hier voor het hele artikel.

 • Horeca exploitatie Groninger Museum nieuwe aanwinst Bos&Bos Catering

  Met ingang van 1 september 2012 is Bos&Bos Catering de nieuwe horeca exploitant van het Groninger Museum. De catering in het MendiniRestaurant en de catering voor de vele ontvangsten en partijen in het Groninger Museum vallen onder de verantwoordelijkheid van de nieuwe exploitant.
  Lees verder

 • Evenementenhal Hortus Haren nieuwe locatie Bos&Bos Catering

  Met ingang van 9 november voegt Bos&Bos Catering de Evenementenhal Hortus Haren aan haar locaties toe. Deze multifunctionele hal met een oppervlakte van 1000 vierkante meter is uitermate geschikt voor allerlei partijen tot ca. 400 gasten. Uiteraard kan zo'n ontvangst worden gecombineerd met een bezoek aan de ca. 20 hectare prachtige tuinen waaronder de Chinese tuin.